O Projektu
3
privacy-policy,page-template-default,page,page-id-3,stockholm-core-1.0.8,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

O Projektu

Jačanje tržišne pozicije i povećanje konkurentnosti obrta Slovo kroz izradu korporativne web stranice

 


Korisnik projekta

 

Obrt SLOVO za oblikovanje vl. Marko Jovanovac


Poziv

 

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija kroz poziv „WWW vaučeri za MSP-ove“, KK.03.2.1.17.  MIS oznaka vaučera KK.03.2.1.17.0025, serijski broj vaučera P19_WWW_2018_0021.


Kratki opis projekta

 

Projekt obuhvaća izradu poslovno-prezentacijske internetske stranice obrta Slovo na domeni www.studioslovo.hr.

S ciljem uspješne online prezentaciju i poboljšane web prisutnosti tvrtke izradit će se internetska stranica koja počiva na posljednjim standardima struke, poštuje najbolje prakse u industriji te je dovoljno atraktivna i informativna kako bi privukla potencijalne kupce u svim prodajnim fazama.

Osim toga kroz proces optimizacije pokušat će se ostvariti njezin što bolji plasman na definirane pojmove na tražilicama.

Na taj će način obrt doći do efikasnog on-line marketinškog alata koji će neprekidno, u sinergiji s ostalim aktivnostima, aktivno raditi na promidžbi usluga i jačanju tržišne pozicije.


Ciljevi i očekivani rezultati projekta

 

Provedbom projektnih aktivnosti koje će rezultirati izradom nove internetske stranice, obrt Slovo će zahvaljujući kvalitetnom pojavljivanju na internetu značajno ojačati svoju tržišnu poziciju jer će se uz taj „samostalni“ prezentacijsko-prodajno-informativni kanal na tržištu predstaviti kao ozbiljan pružatelj usluge i ozbiljan partner svojim potencijalnim klijentima i na taj način postaviti temelj za konkurentnije poslovanje.


Ukupna vrijednost projekta

 

Ukupna vrijednost projekta: 51.500,00 kuna
Iznos EU potpore: 41.148,50 kuna (79,90% ukupnih prihvatljivih troškova projekta)


Razdoblje provedbe projekta

 

23.svibanj 2019. – 23. rujan 2019.


Kontakt osoba za više informacija

 

Marko Jovanovac, voditelj projekta
+385 92 1552 516
info@studioslovo.hr