Usluge
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,stockholm-core-1.0.8,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
USLUGE
PAR RIJEČI U ČEMU SAM DOBAR
DIZAJN VIZUALNIH KOMUNIKACIJA

Bilo da trebate vizualni identitet, dizajn sportskog dresa ili plakat predstave. Obratite mi se s povjerenjem. S bogatim iskustvom rada u struci na raznolikim projektima mogu vam ponuditi dizajnerska rješenja prema zadnjim trendovima iz domene vizualnih komunikacija. Uz dobar dizajn lakše ćete doprijeti do potencijalnog kupca, te ostvariti s njim smislenu komunikaciju.

PRODUKCIJA

Uz dizajniranje, bitan aspekt usliuge je i koordinacija tiska. Počeo sam nuditi i tisak kako bih klijentima mogao isporučiti uslugu – ključ u ruke. Te radi nadgledanja cijelog procesa od ideje do tiska. Često je dobar dizajn završio neslavno usljed lošeg tiska, ali više neće ukoliko se odlučite za obje usluge kod mene.

TIPOGRAFIJA

Glavno komunikacijsko sredstvo dizajna su slova. S ciljem usavršavanja na području tipografije, 2014. godine specijalizirao sam se na Cooper Union fakultetu u New Yorku u području oblikovanja digitalnih pisama. Osim što majstorski vladam slovima na vašem dizajnu, ukoliko želite vlastito pismo, bazirano na vašem rukopisu, starom natpisu ili povijesnom predlošku, slobodno mi se obratite. Jer što može biti bolje od mogućnosti da na računalu ispisujete dokumente s vlastitim slovnim znakovima (slovima).